Natinuel en Christina Cosmetics

FACIAL TREATMENTS

365 GLOW

Complete regenererende anti-age behandeling met geconcentreerde formules en amandel peeling die het ganse jaar door kunnen uitgevoerd worden.

Prijs: 85 euro – 1u15min

 

 

BRIGHT SKIN

Niet invasieve, resultaatgerichte anti-hyperpigmentatie behandeling. Egaliseert en verheldert pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, oneffen teint, zwangerschapsmasker.

Prijs: 85 euro – 1u15min

 

SYNERGIC PEEL

Bio stimulerende anti-oxidatie behandeling. Verbetert en voorkomt beschadiging door vrije radicalen. De behandeling stimuleert de zuurstoftoevoer en de bloedcirculatie in de huid waardoor de doffe, vale en gestreste huid verandert in een gezonde en stralende huid.

Prijs: 90 euro – 1u15min

 

REVINOL PEELING

Intensieve anti-age behandeling met regenererende werking. Bevat 6% RETINOL.  Zichtbare verbetering van verkleuringen, melasma en zichtbare tekenen van huidveroudering.

Prijs: 90 euro – 1u15min

 

PURE SKIN

Resultaatgerichte behandeling voor vette huid met acne problematiek, zuivert en geneest de huid en balanceert de productie van de talgklieren.

Prijs: 85 euro – 1u15min

 

HYDRA FLASH

Intensief hydraterende behandeling. Optimale herstelling van de vochtbalans en hydratatie tot diep in de derma. De huid herwint aan soepelheid, zachtheid en heeft een stralende frisse teint.

Prijs: 85 euro – 1u

 

ROSACEA

Intensief hydraterende behandeling van de gevoelige huid met roodheden en couperose. Bij deze behandeling herstellen wij de huidbarriere en werken we op het bewaren van de langerhanscellen.

Prijs: 85 euro – 1u15min

 

INTERACTIVE SYSTEM

Interactieve anti-age behandeling die collageen, fibroblasten activeert, geeft antioxiderende werking. Geeft invloed op katabolisme en anabolisme mechanismen.  Gaat gepaard met homecare producten (interactieve serum& interactieve crème.)

Prijs: 95 euro – 1u15min

 

GORGEOUS BRIDE

Een op maat gemaakte gelaatsverzorging voor de toekomstige bruid om je huid te laten stralen op die bijzondere dag.

Prijs: 99 euro – 1u15min

 

LUNCH BREAK

Kortere maar intensieve behandeling voor een gezonde, stralende en jonger oogende huid.

Prijs: 45 euro – 30min

 

FIRM

Intensief liftende, verstevigende en huidverjongende behandeling.

Prijs: 85 euro – 1u15min

 

Rose de Mer (de bestseller)

Diepe Marine Peeling op basis van zeeroos, algen en koraal. Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing en zorgt voor een zichtbare versteviging van de huid. Verstevigd de huid, verfijnt de structuur, voorkomt nieuwe vorming van cellulite en bestrijdt bestaande, en vermindert zichtbaar littekens, striae ,en pigmentatievlekken.

Natuurlijke methode om een mooiere, jongere en rimpelloze huid te verkrijgen.

Therapeutisch doel

Kan toegepast worden op een donkere huid, acnetische huid, droge huid, verouderde huid en saborea huid. Kan tevens toegepast worden teneinde veroudering van de huid te voorkomen en langer een jonge en jeugdige huid te behouden.

Uit welke ingredienten bestaat de behandeling van Rose de Mer en wat doen ze voor de huid?

Mengsel van ingredienten die zich bevinden in de Zeeroos, zee-algen. Het betreft 100% natuurlijke, biologische elementen. Dit mengsel heeft een fase van bevriezing en dehydratie ondergaan en is bovendien rijk aan eiwitten en calcium.
De zee is een onuitputtelijke bron voor middelen die gebruikt worden in de geneeskunde en cosmetica. Men beweert zelfs dat het plasma van de zee vergelijkbaar is met het plasma van de mens. Daarom wordt de zee soms wel “de bron van de toekomst” genoemd. Het water van de zee bevat magnesium, aminozuur, kalk, organische proteinen, mineralen en ga zo maar voort. Dit is enkel een klein gedeelte van de bestanddelen die zich in het water bevinden. In de oude geneeskunde vinden we vele referenties naar bruikbare bestanddelen die zich in het water bevinden.

Prijs: 99 euro – 1u15min

Biophyto peeling (geliefd bij mannen)

Hoe verloopt de behandeling ?

De Bio-Phyto kruidenpeeling is een uiterst efficiënte oplossing voor een groot gamma van huidproblemen. Deze peeling is een dieptereiniging die uitsluitend uit zuiver natuurlijke bestanddelen bestaat. De samenstelling en de methode werden ontwikkeld door een zeer vooraanstaand plastisch chirurg-dermatoloog in samenwerking met andere dermatologen. Als voorbereiding op de peeling wordt de huid eerst gereinigd met o.a. AHA zeep en vervolgens wordt er een vluchtige lotion op het gelaat aangebracht die de penetratie van de peeling bevordert. De kruidenpeeling wordt dan op het gelaat aangebracht. Onmiddellijk voelt men de krachtige werking van de actieve bestanddelen. De duur van de peeling is afhankelijk van het huidtype. Na het verwijderen van de peeling wordt een kalmerend masker aangebracht. Na een kwartiertje wordt het masker verwijderd en wordt de huid opnieuw gereinigd. Daarna wordt een hydraterend en opbouwend serum aangebracht en met beautyglobes ingemasseerd. Deze massage voelt aangenaam aan, kalmeert de huid en bevordert de penetratie van het serum. Hierna wordt een aangepaste gelaatscrème ingemasseerd. De Bio Phyto peeling beschadigt de huid niet en is dé oplossing voor een grote verscheidenheid van huidproblemen. Deze aangename behandeling combineert 6 acties in 1!

Werking

De Bio-Phyto kruidenpeeling heeft een meervoudige werking :

– “Peelt” de huid, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd (dmv. Alpha hydroxy acid en Beta hydroxy acid, kristallen en mineralen)
– Heeft een sterk antibacteriële werking (dmv. propolis, eik-, eucalyptus- en calendula bestanddelen)
– Verkleint de poriën en verkoelt de huid (dmv. hamamelis extract, munt)
– Stimuleert de bloedsomloop (dmv. chilipeper olie, mosterdextract)
– Kalmeert de huid en versnelt de genezing van de huid (dmv. mimosa extract en allantoine)
– Bevat een complex van vitaminen: vitamine A om de huidstructuur en celvernieuwing te stimuleren, vitamine E tegen vrije radicalen, vitamine B complex om de algemene conditie van de huid te bevorderen
– De verscheidenheid van deze acties vormt de peeling tot één van de meest aantrekkelijke behandelingen voor allerlei huidproblemen. Ook voor gezonde huidtypes is deze natuurlijke peeling een echte aanrader.

Therapeutisch doel

-Vette en acné huid: desinfecteert de huid, doodt de bacteriën onderhuids die acné veroorzaken, bevordert de bloedsomloop, veroorzaakt een peeling, kalmeert en verkleint de poriën
-Seboree huid: vooral door de werking van de vitaminen complexen
-Schrale huid zonder tonus: stimuleert de bloedsomsloop en zorgt voor een hogere zuurstofaanvoer en hierdoor tevens een verbetering van de tonus
-Couperose huid: gelijke verspreiding als gevolg van doorbloeding en verfijning van de poriën -Rokershuid: geeft de huid een “coup d’éclat”, een gezonde, frisse en vitalere uitstraling
-Normale, gezonde huid: De huid van het gelaat is vetter en delicater dan de overige lichaamshuid en dient dus vaker en grondiger gereinigd te worden. Bovendien staat het gelaat voortdurend bloot aan schadelijke effecten van de omgeving zoals koude, wind, warmte, droogte, zon, vrije radicalen, enz.

De gelaatshuid verdient dus onze bijzondere aandacht: naast een dagelijkse verzorging heeft de huid van het gelaat veel baat bij een regelmatige “extra” verzorging. De 100% natuurlijke Bio-Phyto peeling is een ideale dieptereiniging die ervoor zorgt dat de huid steeds fris, gaaf en rein is.

Prijs: 85 euro – 1u15min

Comodex

De Comodex peeling is een nieuwe biotechnologische behandeling voor een acnetische en vette probleem huid.
De COMODEX methode werd ontwikkeld in de “Christina laboratories” op basis van de laatste techno-biologische ontwikkelingen, teneinde op een uiterst effectieve manier een vette en acne huid te behandelen

Therapeutisch doel 

Deze behandeling wordt aanbevolen voor:
– Een vette probleemhuid die kampt met onvoorziene uitbraken van acne en commedone.
– Acne huid ook voor de 30+
– Acne vulgaris
– Jeugdpuistjes
– Post-acne huid.
– Post-acne huid littekens en post-acne pigmentatievlekken.

Hoe werkt de Comodex behandeling ?

De verschillende bio-technologische ingrediënten en bestand delen die gebruikt worden in de “Commodex “ produkten werken volledig synergistisch met de huid, en werken op de huid in daar waar nodig. Dit dankzij de zeer speciale samenstelling van de volgende ingrediënten :

Tomato Ext.
Bevordert de genezing. Na onderzoek werd bewezen dat dit een natuurlijk antibiotica is. Gaat de groei van micro-organisme tegen. Reinigt het bloed en werkt celvernieuwing in de hand.
Bevat organische zuur die de huidstuctuur verbeterd, vitamine A-B die de huid balanceren en vit. C die de vrije radicalen tegenwerkt,en de aanmaak vancollageen in de hand werkt, een eigenschap die zeer belangrijk is voor de fase celvernieuwing in geval van littekens. Rijk aan lipocaine, die gekend is om zijn zeer sterke anti-vrije radicalen en betacaroten die een natuurlijke antibiotica is.

Gorgonian Corals
Genezende planten uit de oceaan. Gaan ontstekingen tegen. En werken anti-allergische zodat allergische reacties vrijwel uitgesloten worden.

Active water
Hydrolaten van exotische planten die hyperpigmentatie tegen gaan.

T.C.R. complex
Tomaten zuur gecombineerd met retinol en salicylic zuur. Bevordert de genezing, werkt een vluggere en gezondere celvernieuwing in de hand. Behandelt drie voorname oorzaken die acne in de hand werken: vermindert de afscheiding van talg, gaat verstopping van de poriën tegen en gaat uitbreiding van bacteriën tegen. Dit complex bestaande uit zuur van tomaten, salicylic zuur en retinol wordt gecombineerd in een basis die bestaat uit transcutol, een materie die een diepere behandeling in de huid toelaat.

R.P.F.
Radial Protective Favtor. Versterkt het natuurlijke afweersysteem van de huid. Werkt een volledige afbraak van vrije radicalen in de hand, die het immuunsysteem van de huid verzwakken. (bij een zwak immuunsysteem bestaat er een grotere mogelijkheid tot een uitbraak van acne). Bevordert de aanmaak van collageen. Bevat vit. C poly-fenolen, lipocaine, transcutol- verhoogt het effect d.m.v. een diepere behandeling in de huid.

P.C.S.
Pigment Control Factor. Complex dat bestaat uit effectieve ingredienten die een verlichting van de vlekken in de hand werkt in de diepte en ook aan de oppervlakte van de huid. Werkt de afbraak van de bestaande melanine vorming in de hand en gaat nieuwe melanine vorming tegen. Beavat Arbotine, vit.C, citrius, A.H.A. en transcutol.

De comodex peeling wordt altijd in combinatie met het ultrasound apparaat gedaan, dit om een sneller en beter resultaat te komen. De comodex peeling wordt ook wel eens in combinatie met microdermabrasie gedaan, om een sneller en intensiever behandeling te verkrijgen.

Prijs: 85 euro – 1u15min (jongeren tot 17 jaar prijs: 55 euro)