Beauty salon

Beauty salon

Schoonheid is een balans tussen innerlijk en uiterlijk. Charme wordt beetje bij beetje ontdekt, schoonheid valt met de deur in huis. Ik kan mijn cliënten het volgende bieden: huidanalyse en professioneel behandelplan, diverse gezichtsbehandelingen probleem gericht: acne, couperose, rosacea, pigmentatie, dehydratie, vette of droge huid, antiage, lifting, gevoelige huid.

Tijdens de behandeling worden de onzuiverheden in de huid schoongemaakt.  U kunt kiezen voor een klassieke massage van hoofd, nek en schouders. 

We verven en epileren wenkbrauwen en wimpers. We gebruiken hiervoor verf en Henna. 

Ons salon biedt ook definitief ontharingsbehandelingen d.m.v. diode Ice laser. 

Permanent make-up van wenkbrauwen, ogen en lippen zijn ook de specialiteiten van ons beauty salon. 

Schaduw techniek: effect van wenkbrauwschaduw, mooi zachte look. Alsof je wenkbrauwen met een poeder opgemaakt zijn.

Ooglijntje boven, onder of allebei, maar ook enkel deepliner of infralash genoemd (enkel tussen de wimpers), mogelijk in twee kleuren zwart of donker bruin.

Liplijntje om contouren te accentueren, of full lips, tatoeëren van lippen om de eigen lippen frissere kleur te geven.  De kleuren variëren van zacht bruin tot diep rood. Hierbij kijken we naar wat u mooi vindt en wat bij uw huid het beste past.

Mesotherapie en Biorevitalisatie: door middel van een kleine injectienaald worden vitaminen/mineralen/aminozuren/antioxidanten en hyaluronzuur in de middelste huidlaag gespoten.

De behandeling maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. De antirimpel behandeling is een unieke methode met verbluffend resultaat. De periodiciteit van de behandeling wordt geadviseerd in de volgende volgorde:

Mesotherapie: om de 10 dagen afhankelijk van de gewenst resultaat en de conditie van de huid.

Biorevitalisatie: om de drie weken afhankelijk van de gewenst resultaat en de conditie van de huid.

We werken graag met fruitzuurpeelingen.

Fruitzuurpeeling, wat is de werking?

Een fruitzuurpeeling is een van de meest gevraagde behandelingen in de salon. Een fruitzuurpeeling geeft niet alleen fantastische resultaten maar kan ook nog eens voor heel veel huidproblemen ingezet worden.
De behandeling geeft geweldige resultaten, in het bijzonder bij:
– een droge huid
– acne (acnelittekens)
– de oudere huid (kleine rimpeltjes)
– verdikte hoornlaag
– ouderdomsvlekken
– hyperpigmentatie
– rokershuid

 De behandeling is geheel pijnloos, tijdens het aanbrengen van de peeling voel je wel warmte en tintelingen. Afhankelijk van de soort peeling zal de herstel tijd verschillend zijn, Soms is er helemaal geen herstel tijd nodig en zal je huid na de behandeling gelijk stralend uitzien.
U ziet er juist direct na het aanbrengen op zijn mooist uit!
Ideaal voor een belangrijke dag zoals uw trouwdag, een feestje of een event!

En er zijn ook wat sterkte peelingen die bijvoorbeeld een paar dagen je huid laten schilferen. Denk daarbij aan geheel natuurlijke Koralen peeling die uit de Dode zee gehaald wordt.

Beauty salon