Natunuel

FACIAL TREATMENTS

365 GLOW

Complete regenererende anti-age behandeling met geconcentreerde formules en amandel peeling die het ganse jaar door kunnen uitgevoerd worden.

Prijs: 75 euro – 1u15min

EYE YOUTH

Anti-age behandeling van de oogcontouren. Vermindert expressielijnen en rimpels. Klaart de oogopslag op en pakt doeltreffend donkere kringen en wallen aan. De behandeling kan toegevoegd worden aan elk gewenst skin protocol.

Prijs: 

45 euro – 1u

BRIGHT SKIN

Niet invasieve, resultaatgerichte anti-hyperpigmentatie behandeling. Egaliseert en verheldert pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, oneffen teint, zwangerschapsmasker.

Prijs: 75 euro – 1u15min

 

SYNERGIC PEEL

Bio stimulerende anti-oxidatie behandeling. Verbetert en voorkomt beschadiging door vrije radicalen. De behandeling stimuleert de zuurstoftoevoer en de bloedcirculatie in de huid waardoor de doffe, vale en gestreste huid verandert in een gezonde en stralende huid.

Prijs: 80 euro – 1u15min

 

REVINOL PEELING

Intensieve anti-age behandeling met regenererende werking. Bevat 6% RETINOL.  Zichtbare verbetering van verkleuringen, melasma en zichtbare tekenen van huidveroudering.

Prijs: 80 euro – 1u15min

 

PURE SKIN

Resultaatgerichte behandeling voor vette huid met acne problematiek, zuivert en geneest de huid en balanceert de productie van de talgklieren.

Prijs: 75 euro – 1u15min

 

HYDRA FLASH

Intensief hydraterende behandeling. Optimale herstelling van de vochtbalans en hydratatie tot diep in de derma. De huid herwint aan soepelheid, zachtheid en heeft een stralende frisse teint.

Prijs: 75 euro – 1u15min

 

ROSACEA

Intensief hydraterende behandeling van de gevoelige huid met roodheden en couperose. Bij deze behandeling herstellen wij de huidbarriere en werken we op het bewaren van de langerhanscellen.

Prijs: 75 euro – 1u15min

 

INTERACTIVE SYSTEM

Interactieve anti-age behandeling die collageen, fibroblasten activeert, geeft antioxiderende werking. Geeft invloed op katabolisme en anabolisme mechanismen.  Gaat gepaard met homecare producten (interactieve serum& interactieve crème.)

Prijs: 80 euro – 1u15min

 

GORGEOUS BRIDE

Een op maat gemaakte gelaatsverzorging voor de toekomstige bruid om je huid te laten stralen op die bijzondere dag.

Prijs: 99 euro – 1u15min

 

LUNCH BREAK

Kortere maar intensieve behandeling voor een gezonde, stralende en jonger oogende huid.

Prijs: 40 euro – 30min

 

FIRM

Intensief liftende, verstevigende en huidverjongende behandeling.

Prijs: 75 euro – 1u15min