Beauty salon

Beauty salon

Schoonheid is een balans tussen innerlijk en uiterlijk. Charme wordt beetje bij beetje ontdekt, schoonheid valt met de deur in huis. Ik kan mijn cliënten het volgende bieden: huidanalyse en professioneel behandelplan, diverse gezichtsbehandelingen probleem gericht: acne, couperose, rosacea, pigmentatie, dehydratie, vette of droge huid, antiage, lifting, gevoelige huid.

Tijdens de behandeling worden de onzuiverheden in de huid schoongemaakt.  U kunt kiezen voor een klassieke massage van hoofd, nek en schouders. 

We verven en epileren wenkbrauwen en wimpers. De wimpers kunnen ook gelift worden door een speciale behandeling waardoor u ze 8 weken niet hoeft te krullen. 

Ons salon biedt ook ontharingsbehandelingen d.m.v. hars en wax. 

Permanent make-up van wenkbrauwen, ogen en lippen zijn ook de specialiteiten van ons beauty salon. 

Haartje voor haartje techniek, microblading genoemd. Handmatig worden er haartjes in getatoeëerd.

Schaduw techniek: effect van wenkbrauwschaduw, mooi zachte look.

Lijntje boven of onder de oog, eyeliner, mag ik zwart of donker bruin.

Liplijntje om contouren te accentueren, of full lips, intatoeëren van lippen om de eigen lippen frissere kleur te geven.  De kleuren variëren van bruin tot diep rood. Naar ieder smaak.

Mesotherapie en Biovertitalisatie: door middel van een kleine injectienaald worden vitaminen/mineralen/aminozuren/antioxidanten en hyaluronzuur in de middelste huidlaag gespoten.

De behandeling maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. De antirimpel behandeling is een unieke methode met verfuffend resultaat. De periodiciteit van de behandeling wordt geadviseerd in de volgende volgorde:

Mesotherapie: om de 10 dagen afhankelijk van de gewenst resultaat en de conditie van de huid.

Biorevitalisatie: om de drie weken afhankelijk van de gewenst resultaat en de conditie van de huid.

PQAGE is een veilige en comfortabele fruitzuurpeeling voor de huid. De behandeling is geheel pijnloos, en zelfs zeer aangenaam te noemen omdat we de gel de huid in masseren. Er is bovendien geen ‘hersteltijd’ benodigd.
U ziet er juist direct na het aanbrengen op zijn mooist uit!
Ideaal voor een belangrijke dag zoals uw trouwdag, een feestje of een event!

Beauty salon